Cristina Stoian | Cabinet Psihologie Bucuresti-SPIRIT CENTER

Cristina Stoian


Cristina Stoian

Psiholog/Trainer/formator – certificat CNFPA, art-terapeut (teatru, miscare, arta vizuala, joc, muzica) – certificat CNFPA,  dezvoltare personala pentru psihologi la Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale,  workshop terapia ABA, curs de Logopedie.

De foarte multe ori am auzit expresia: “nimic nu e intamplator!”, insa putini oameni ii atribuie importanta. Eu cred ca ceea ce primim se intampla in functie de ceea ce alegem: alegi sa fii fericit – vei fi fericit; alegi sa fii trist – vei fi trist!

Eu am ales: sa fiu fericita, sa-i fac pe altii fericiti, sa fiu iubita, sa iubesc, sa am incredere, sa-i ajut pe altii sa fie increzatori, optimisti, la fel ca mine.

Alegerea pe care am facut-o a venit intr-o perioada in care lucrurile nu erau prea roz pentru mine, o experienta neplacuta care m-a facut sa ma ridic, sa imi gasesc curajul de a merge mai departe, sa inteleg ca puterea vine din interior si ca in viata intalnim atat lucruri bune cat si altele mai putin bune, din care putem invata – numai sa vrem asta!

Si asa cum spunea Molliere:

“Lucrurile au numai valoarea pe care noi le-o dam!”

 

WordPress theme: Kippis 1.15