Prietenele mele | Cabinet Psihologie Bucuresti-SPIRIT CENTER

Prietenele mele


Prietenele mele…

 

O femeie statea asezata pe canapea, band ceai cu gheata impreuna cu mama sa. In timp ce vorbeau despre viata, casatorie, responsabilitati si obligatii ale adultilor, mama, invartind cuburile de ghiata din pahar, se uita fix la fiica sa. “Niciodata sa nu-ti uiti prietenele”, o sfatui, invartind frunzele de ceai din fundul paharului.

Ele vor deveni de fiecare data mai importante odata cu trecerea timpului. Nu conteaza cat de mult iti iubesti barbatul, nu conteaza cat de mult iti iubesti copiii pe care ii ai, vei avea nevoie de ele.

Aminteste-ti sa iesi cu ele mereu, sa faci lucruri impreuna cu ele. Aminteste-ti ca atunci cand spun prietenele tale, ma refer la TOATE femeile, prietenele tale, fiicele tale si toate celelalte femei care sunt legate de tine. Vei avea nevoie de ele. De femei intotdeauna vom avea nevoie”.

Ea si-a ascultat mama. A mentinut contactul cu prietenele ei si odata cutrecerea timpului  si-a facut si mai multe prietene. Conform celor ce s-au petrecut, una dupa alta, ea a inteles tot mai mult la ceea ce se referea mama ei.

La fel cum timpul si natura isi prezinta schimbarile si misterele in viata unei femei, adevaratele tale prietene se vor pastra intotdeauna. Dupa 40 de ani de viata pe lumea asta, am invatat urmatoarele:

 

–     timpul trece;

–     viata se traieste;;

–     distantele despart;

–     copiii cresc;

–     serviciile vin si pleacă;

–     pasiunea se micsoreaza;

–     barbatii nu fac intotdeauna ceea ce se presupune ca ar trebui sa faca. inima se rupe;

–     parintii mor;

–     colegii uita favorurile primite;

–     cariera sau profesia se termina.

 

DAR….Prietenele tale intotdeauna vor fi aici, nu conteaza cat timp si cate mile exista intre voi.

O prietena niciodata nu este prea departe ca sa ajungi la ea cand ai nevoie de ea. Cand trebuie sa mergi pe un drum singuratic si trebuie sa o faci pentru tine insati, femeile din viata ta vor fi in jurul tau, indrumandu-te, rugandu-se pentru tine, impingandu-te, intervenind pentru tine si asteptandu-te cu bratele deschise la sfarsitul drumului.

Uneori, chiar calcand regulile, vor merge alaturi de tine… sau vor veni sa-ti usureze incarcatura.

Prietene, fiice, bunici, mame, surori, soacre, nurori, cumnate, nepoate din partea copiilor, matusi, verisoare, nepoate din partea fratilor, sunt o binecuvantare in viata ta! In fiecare zi continuam sa avem nevoie de ele.

 

Acest mesaj este dedicat tuturor femeilor care doresc sa dea o semnificatie vietii.

 

Eu asta fac acum.

 

Sursa: de pe net.

WordPress theme: Kippis 1.15