autori/membri

« Back to autori/membri page

Psih Andrei M. Ludosan

Joined on: September 6th, 2016

Profile:

andrei-blackAndrei M. Ludosan este psiholog, psihoterapeut sitrainer. Absolvent al Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti, a studiat psihologia analitica si a urmat formarile in Hipnoza clinica si Psihoterapie Ericksoniana, ca si in Psihoterapie Integrativa.

Din anul 2009 a participat ca speaker la mai multe conferinte de profil (Conferinta Internationala de Hipnoza Ericksoniana, Conferinta de Medicina Integrativa; Conferinta “Psihologia Reclamei si Publicitatii”, Terapeutix 2013) si a publicat lucrarea „Autosugestia si hipnoza la romani. Intre arhaic si contemporan.”;

Incepand din 2010 si pana in prezent, a sustinut programe de dezvoltare personala prin hipnoza si autohipnoza in toata tara, dintre care:


  • “Dezvoltare Hipnotica”, program de 3 module (2010);

  • “Abonament pentru Succes”, program de dezvoltare personala si evolutie in cariera (2010);

  • “Invata Autohipnoza”, curs practic (din 2012),

  • “Hipnoza si Regresie”, workshop terapeutic, centrat pe tehnici de regresie (din 2012);

  • “Comunicarea Hipnotica”, curs practic (din 2013);

  • “Atacul de Panica, o abordare hipnoterapeutica”, workshop terapeutic (2013);

  • “Frica – intelegere, integrare si gestionare”, workshop terapeutic (din 2015);

  • “Rolul mintii in procesul de vindecare” (proiect pentru pacientii cu boli hematologice) (din 2015) ;


In perioada 2014 -2015, a realizat si sustinut emisiunea saptamanala “De vorba cu psihologul”, la 6TV, abordand tematici variate si actuale.

Lucreaza cu persoane ce isi doresc sa isi imbunatateasca viata si sa indeparteze simptome neplacute, ca si cauzele acestora. Are experienta cu cei aflati in diferite tipuri de criza, cu tulburari psihosomatice, depresive, anxioase, stres, insomnie, cu fobii, atacuri de panica, anorexie, ca si cu clientii cu surplus de greutate, cu stima de sine scazuta, cu abuzuri si dependente (alcool, substante, jocuri de noroc). Practica si regresia hipnotica, ca forma de terapie.

 


WordPress theme: Kippis 1.15