Access Bars – cea mai inovatoare terapie de relaxare


imag barsTerapia Access Bars este o tehnica de eliberare a stresului a blocajelor emotionale, mentale si fizice. Bars reprezinta 32 bare de energie ce se gasesc la nivelul scalpului unde iti sunt stocate toate gandurile, ideile, atitudinile si convingerile  si deciziile pe care le ai legate de sanatate, creativitate, putere, imbatranire, sex si bani. Prin atingerea usoara a acestor 32 puncte ceva din interiorul tau se echilibreaza, se armonizeaza. Dintre acestea putem mentiona punctele de vindecare, de control, de sensibilizare, creativitate, putere, imbatranire, sex si bani.

De obicei, tu ai grija doar de corpul tau din punct de vedere fizic, dar boala revine din emotiile pe care le tii in tine. Gandurile din trecut, rutina si obisnuintele tin boala in corpul fizic. Orice situatie de sanatate sau de viata poate beneficia de schimbari dinamice folosind Bars.

Fiecare gând,  idee, atitudine, decizie sau convingere pe care o avem ca definitiva,  solidifică energia și limitează capacitatea noastră de creare . Scopul unei ședințe de Bars este acela de a goli aceste puncte invitând oamenii să primească, să se înteleagă mai bine pe ei înșiși și ceea ce ne înconjoară.

Ați încercat vreodată să vorbiti cu cineva care își susține o anumită idee? Este ca încercarea de a trece printr-un zid de caramida. Asta pentru că în realitate este un zid, un zid energetic. De fiecare dată când sustineți un punct de vedere fără a mai asculta alte idei, se creează  un zid energetic. De exemplu, dacă spui “eu nu fac asta din nou”, această decizie face ca fluxul de energie sa nu mai circule prin corp ceea ce duce la stres, insomnii, nervozitate. Cu ajutorul sesiunii Bars, undele electromagentice negative se vor disipa, ceea ce va duce la o viziune mult mai clară pe care o vom avea despre ceea ce ne înconjoară sau ni se întâmplă în viața de zi cu zi.

Pentru a trai in prezent ai nevoie de dorinta si curajul de a experimenta ceva nou. Elibereaza-ti emotiile din trecut pentru a incepe sa experimentezi schimbari in toate ariile vietii.

Cat dureaza: o sesiune Bars dureaza intre 60-90 minute si nu are contraindicatii, fiind recomandata si copiilor.

Bars poate fi folosita in:
– orice situatie de sanatate si viata
– suparari si afectiuni fizice
– depresii

-anxietate
– dificultate de vorbire si de exprimare
– tulburari de somn, anxietate, stress posttraumatic
– relatii dificile
– oboseala cronica
– lipsa dorintei de viata
– lipsa banilor
– obezitate
– blocaje emotionale si multe altele.

Acces Bars este o metoda dinamica ce te ajuta sa schimbi in bine tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta, este o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice cu usurinta totala, este o metoda prin care transformi constiinta ta si a  celor din jurul tau.

Acces Bars este un sistem de eliberare a inconstientei si anticonstientei acumulate, lasand astfel spatiu pentru mai multa constiinta, prezenta, usurinta si bucurie.

Acces Bars functioneaza pentru ca Tu functionezi! O sedinta de bars poate produce mai multe transformari decat ani intregi de terapie, te poti simti foarte bine, sau intreaga ta viata se va schimba.

Vei devein mai constient iar situatiile din viata ta se vor schimba miraculos.

Este timpul acum si pentru tine sa alegi sa fii si sa creezi constient?

 

Psihoterapeut Marina-Lucica Balea

WordPress theme: Kippis 1.15